Region Örebro läns webbplats för personal inom vård och omsorg.

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Förmöten

Förmötena för AMM-anknutna nätverk hålls onsdag den maj på sjukhusområdet vid Universitetssjukhuset (samt SAMF:s förmöte den 30 maj vid Conventum). Du anmäler dig till förmötena samtidigt som du anmäler dig till konferensen, via samma anmälningslänk. Nedanför bilden hittar du information om samtliga förmöten.

Från centralstationen i Örebro till Universitetssjukhusets huvudentré är det cirka 12 minuters promenad. Du följer bara Järnvägsgatan raka spåret från stationen till sjukhuset, så hamnar du rätt. Klicka här för att komma till en vägbeskrivning från centralstationen till Universitetssjukhuset.

Programmet för förmötena kommer att skickas ut av respektive mötes organisatörer och presenteras alltså inte på denna sida.  

Flera personer sitt i möte kring ett bord

Föreningen för arbets- och miljömedicin träffas kl. 14.00 - 15.00 i ett konferensrum hos Läkemedelscentrum. Det ligger två trappor upp i F-huset, som du finner till vänster på kartan över sjukhusområdet. Gå in genom sjukhusets huvudentré och ta sedan första dörren till vänster efter apoteket. Där tar du hiss F1 upp till våning 2. Väl ute ur hissen ser du en glasdörr rakt fram. Till vänster om dörren finns en ringklocka med texten Arbets- och miljömedicin. Ring på den så kommer vi och möter upp dig! 

Cheferna och professorerna träffas kl. 15.30 - 17.30 i ett konferensrum som heter Gullvivan. Det ligger två trappor upp i F-huset, som du finner till vänster på kartan över sjukhusområdet. Gå in genom sjukhusets huvudentré och ta sedan första dörren till vänster efter apoteket. Där tar du hiss F1 upp till våning 2. Väl ute ur hissen ser du en glasdörr rakt fram. Till vänster om dörren finns en ringklocka med texten Arbets- och miljömedicin. Ring på den så kommer vi och möter upp dig! 

Ergonomerna träffas kl. 16.00 - 18.00 i ett konferensrum som heter Berguven. Det ligger en trappa upp i F-huset, som du finner till vänster på kartan över sjukhusområdet. Gå in genom sjukhusets huvudentré och ta sedan första dörren till vänster efter apoteket. Där tar du hiss F1 upp till våning 1. Titta till höger när du kommer ut ur hissen, så ser du skyltar som vägleder dig till Berguven.

HINTA-nätverket träffas kl. 13.00 - 15.30 i Marcus Strömgrens rum i Arbets- och miljömedicins lokaler. Det ligger två trappor upp i F-huset, som du finner till vänster på kartan över sjukhusområdet. Gå in genom sjukhusets huvudentré och ta sedan första dörren till vänster efter apoteket. Där tar du hiss F1 upp till våning 2. Väl ute ur hissen ser du en glasdörr rakt fram. Till vänster om dörren finns en ringklocka med texten Arbets- och miljömedicin. Ring på den så kommer vi och möter upp dig! 

Kommunikatörerna träffas kl. 15.30 - 17.30 i ett konferensrum som heter Rådjuret. Det ligger två trappor upp i F-huset, som du finner till vänster på kartan över sjukhusområdet. Gå in genom sjukhusets huvudentré och ta sedan första dörren till vänster efter apoteket. Där tar du hiss F1 upp till våning 2. Väl ute ur hissen ser du en glasdörr rakt fram. Till vänster om dörren finns en ringklocka med texten Arbets- och miljömedicin. Ring på den så kommer vi och möter upp dig! 

Kvalitetsgruppen träffas kl. 13.00 - 15.00 i ett konferensrum som heter Vinön. Det ligger i ett hus som heter H-huset. Här följer en vägbeskrivning från sjukhusets huvudentré. (Se karta över sjukhusområdet för att hitta huvudentrén. Den ligger till vänster på kartan, där den röda pilen slutar).

Från sjukhusets huvudentré, gå rakt fram genom hela glasgången tills du kommer ut genom dörrarna på byggnadens andra sida. Väl utomhus, fortsätt följa glasgången ända tills den tar slut. Då ser du entrén till H-huset till vänster. 

Innanför entrén, följ skylt mot hiss H1, först rakt fram och sedan till vänster. Mitt emot hiss H1 finns en glasdörr. Till höger om den finns en ringklocka med texten Vinön. Ring på den så kommer vi och möter dig. 

Lärarna träffas kl. 17.30 - 19.00 i ett konferensrum som heter Sottern. Det ligger i markplan i M-huset, som du finner till vänster på kartan över sjukhusområdet. Gå in genom sjukhusets huvudentré och ta sedan andra dörren till höger. Det står Sottern ovanför dörren. Följ sedan skyltarna i taket som vägleder dig till Sottern.

Miljömedicin träffas kl. 15.00 - 16.00 i ett konferensrum som heter Sottern. Det ligger i markplan i M-huset, som du finner till vänster på kartan över sjukhusområdet. Gå in genom sjukhusets huvudentré och ta sedan andra dörren till höger. Det står Sottern ovanför dörren. Följ sedan skyltarna i taket som vägleder dig till Sottern.

Psykologerna träffas kl. 13.00 - 15.30 i ett konferensrum som heter Koltrasten. Det ligger en trappa upp i F-huset, som du finner till vänster på kartan över sjukhusområdet. Gå in genom sjukhusets huvudentré och på vänster sida strax bortom apoteket finns skyltat ingång F1. Där finns trappan. Följ sedan skylten som vägleder dig till Koltrasten.

SAMF (Svensk arbetsmedicinsk och arbets- och miljömedicinsk förening) träffas torsdagen den 30 maj klockan 17-18 i konferensrum Bryggaren på Conventum. 

Sjuksköterskorna träffas kl. 13.00 - 15.00 i ett konferensrum som heter Sottern. Det ligger i markplan i M-huset, som du finner till vänster på kartan över sjukhusområdet. Gå in genom sjukhusets huvudentré och ta sedan andra dörren till höger. Det står Sottern ovanför dörren. Följ sedan skyltarna i taket som vägleder dig till Sottern.

Svenska laboratorier vid arbets- och miljömedicin träffas kl. 15.00-16.00 i ett konferensrum hos Läkemedelscentrum. Det ligger två trappor upp i F-huset, som du finner till vänster på kartan över sjukhusområdet. Gå in genom sjukhusets huvudentré och ta sedan första dörren till vänster efter apoteket. Där tar du hiss F1 upp till våning 2. Väl ute ur hissen ser du en glasdörr rakt fram. Till vänster om dörren finns en ringklocka med texten Arbets- och miljömedicin. Ring på den så kommer vi och möter upp dig! 

ST-läkarna träffas kl. 16.00 - 17.00 i ett konferensrum hos Läkemedelscentrum. Det ligger två trappor upp i F-huset, som du finner till vänster på kartan över sjukhusområdet. Gå in genom sjukhusets huvudentré och ta sedan första dörren till vänster efter apoteket. Där tar du hiss F1 upp till våning 2. Väl ute ur hissen ser du en glasdörr rakt fram. Till vänster om dörren finns en ringklocka med texten Arbets- och miljömedicin. Ring på den så kommer vi och möter upp dig! 

Studierektorerna träffas kl. 16.00 - 17.30 i ett konferensrum som heter Koltrasten. Det ligger en trappa upp i F-huset, som du finner till vänster på kartan över sjukhusområdet. Gå in genom sjukhusets huvudentré och på vänster sida strax bortom apoteket finns skyltat ingång F1. Där finns trappan. Följ sedan skylten som vägleder dig till Koltrasten.

Svensk yrkes- och miljöhygienisk förening träffas kl. 13.00 - 14.30 i ett konferensrum som heter Berguven. Det ligger en trappa upp i F-huset, som du finner till vänster på kartan över sjukhusområdet. Gå in genom sjukhusets huvudentré och ta sedan första dörren till vänster efter apoteket. Där tar du hiss F1 upp till våning 1. Titta till höger när du kommer ut ur hissen, så ser du skyltar som vägleder dig till Berguven.  

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 26 februari 2024