Region Örebro läns webbplats för personal inom vård och omsorg.

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Akutkliniken Karlskoga lasarett

Akutkliniken består av akutmottagningen och ambulansavdelningen. Vi har dygnet-runt-verksamhet och finns till för akut sjuka eller skadade patienter.

Ambulansavdelningen servar cirka 55 000 invånare från Loka i norr till Tivedsskogarna i söder. Vi har tre akutambulanser, två i Karlskoga och en i Laxå, som finns tillgängliga dygnet runt. Vi får varje år cirka 5 800 larm.

I ambulans på väg till Karlskoga lasarett

Verksamhetschef Akutkliniken Karlskoga lasarett

Ulrika Hyvönen

Telefonnummer

0586-660 00

Jobba hos oss!

I regionen finns bland annat tre sjukhus, 29 vårdcentraler, psykiatri och habiliteringsverksamhet där nästan 8000 personer arbetar. Universitetssjukhuset i Örebro är ett av sju sjukhus i landet som bedriver och utvecklar högspecialiserad vård. Sedan 2011 har vi läkarutbildning vilket även fört oss till en position som en etablerad aktör inom klinisk forskning i Sverige och internationellt. Läs mer på:  Jobb och utbildning 

Klinisk forskning inom Region Örebro län

Region Örebro län befinner sig i en spännande fas när det gäller forskning och utveckling. Regionens forskningsstrategi lyfter fram vikten av en omfattande och högkvalitativ forskning för att kunna erbjuda medborgarna de bästa förutsättningarna för hälsa, vård och omsorg.

Läs mer på vår forskningswebb

AT-chef

Sasan Sayadi

AT-samordnare

Sandra Karlström Fryk

ST-studierektor

Martin Ferletta

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 17 september 2020