Region Örebro läns webbplats för personal inom vård och omsorg.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Så går rekryteringen till

Vi rekryterar löpande personal som kan bemanna länets vaccinationsmottagningar. Vi söker både medicinskt utbildad personal och administrativ personal. Så här går vår rekryteringsprocess till.

Söka jobb

Om du är intresserad av att jobba på vaccinationsmottagning ska du skicka in en ansökan till oss. Du söker via den annons som passar din kompetens bäst. I annonserna beskriver vi arbetsuppgifter kopplat till den roll som du vill söka.

Läs mer om roller och arbetsuppgifter på vaccinationsmottagning.

Från och med 1 juni 2021 går det inte längre att söka jobb på vaccinationsmottagning. Ansökningsmöjligheterna kan komma att ändras om bemanningsbehovet ändras.

Urval och kontakt

Vi kommer att behöva personal löpande under första halvåret 2021 vilket innebär att du kan bli kontaktad längre fram även om du skickat in din ansökan tidigt, i slutet av december 2020 eller i början av 2021.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi hanterar alla ansökningar allteftersom de kommer in. Vi har hittills fått in många ansökningar och utreder samtidigt vilket behov av bemanning som finns som till stor del beror på tillgången på vaccin. Därför kan det dröja ett tag innan vi hör av oss. Vi ber om din förståelse för detta.

Anställning

Om du blir kontaktad av oss gällande anställning kommer du först att blir kontaktad via telefon och därefter kommer vi att skicka ett anställningskontrakt per post.

Mer information för dig som är timanställd på vaccinationsmottagning.

 

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 1 juni 2021