Region Örebro läns webbplats för personal inom vård och omsorg.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Jobba med akutsjukvård

Vi utvecklar vår akutläkarverksamheten och akutsjukvård. Nu söker vi dig som har en vision om framtidens akutsjukvård och som tillsammans med oss vill vara med och bygga vidare. Vi har precis flyttat in i nya fräscha och anpassade lokaler med goda förutsättningar för att utveckla verksamheten. Välkommen att söka tjänsten som specialistläkare i akutsjukvård hos oss på universitetssjukhuset i Örebro!
Traumapatient
Ledningssjuksköterska - akutmottagning USÖ

Vår akutklinik är en universitetsjukvårdsenhet, vilket betyder att vi har ett FoU-råd samt en professur i akutsjukvård. Vårt nära samarbete med Örebro universitet och läkarprogrammet ger oss stora möjligheter till forskning och utbildning.

Vi står nu inför nästa utvecklingssteg för framtiden och behöver bli fler medarbetare och söker dig som är specialistläkare i akutsjukvård!

Välkommen att bli en del av oss!

Akutläkarverksamhet

Vi arbetar målmedvetet med att bygga upp en modern akutläkarverksamhet med stort fokus på utbildning, utveckling och forskning. 

Våra specialistläkare arbetar i det kliniskt patientarbetet, ger bedside-handledning till studenter och underläkare samt är delaktiga i vårt gedigna internutbildningsprogram för ST-läkare i vilket återkommande examinationer (SWESEMs deltentamina) ingår (detta förstår jag inte)

Akutsjukvården har ett nära samarbete med vår ambulansverksamhet samt med vår traumaverksamhet (länka till deras nya sida) och mottagningarna på sjukhuset. 

Total är vi cirka xxx medarbetare. 

Något vi speciellt vill lyfta fram? 

vi kan länka till projektdatabasen om vi vill visa upp forskningens omfattning. 

Xxjjsdfj - ledningssjuksköterska

Jag har jobbat på akutmottagningen sdj jö jfl sdjfl jfsld

Frågor om rekryteringen

Samordnare

Gunilla Merin Pettersson

Bästa universitetssjukhus

Universitetssjukhuset Örebro har vunnit tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus två år i rad.

I den prestigefulla kategorin Medicinsk kvalitet tog USÖ hem utmärkelsen tre år i rad: 2017, 2018 och 2019.

Utmärkelsen bästa sjukhus

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 9 juli 2021