Region Örebro läns webbplats för personal inom vård och omsorg.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Är du läkare inom anestesi- intensivvård och vill jobba på ett mindre sjukhus?

Är du intresserad att jobba i en familjär miljö tillsammans med duktig och engagerad vårdpersonal? Trivs du med korta beslutsvägar och med att ha en bra överblick och kontroll över verksamheten? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som specialistläkare/överläkare här hos oss på AnIVA-kliniken i Karlskoga eller Lindesberg!

Patient förbereds för operation
Intensivvård

Stor klinik på tre sjukhus

Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik med verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, postop och dagkirurgi.

Vid Karlskoga och Lindesbergs lasarett finns anestesiavdelning, intensivvårdsavdelning och en postoperativ enhet. Det finns också ett nära samarbete med Universitetssjukhuset Örebro.

Läkemedel, sprutor
Karlskoga lasarett

Karlskoga lasarett

Vill du få möjligheten att delta i uppstarten av en ny ryggkirurgisk verksamhet?

Anestesin på Karlskoga lasarett består av elektiv och akut verksamhet. Elektiv verksamhet är framförallt ortopedi, kirurgi, öron- näsa- hals och gynekologi, akut verksamheten främst ortopedi med praxis i regionala blockader. Här finns en IVA-avdelning med fyra vårdplatser med dialys. 

Lindesbergs lasarett

Lindesbergs lasarett

Vill du delta i forsknings- och ledningsprojekt?

Anestesin på Lindesbergs lasarett är en kombination av elektiv och akut verksamhet. Den elektiva verksamheten består av ortopedi, kirurgi och öron-näsa-hals, och den akuta är mest ortopedi samt i mindre utsträckning kirurgi. I Lindesberg finns en IVA-avdelning med fyra vårdplatser.

 

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 29 april 2021